Pers

Onze merken zijn populair bij de redacteuren van de gerenommeerde watersport magazines. We zijn dan ook regelmatig te vinden in de redactionele stukken die we hieronder voor het gemak hebben geplaatst.

Varen
Eye catcher
Er zijn van die merken die tot de verbeelding spreken en het Amerikaanse Chris Craft hoort zonder enige twijfel thuis in het rijtje. Met een reeks oogstrelende reeks runabouts en andere modellen timmert Chris Craft voortvarend aan de (water)weg. Op een zomerse dag ging VAREN bij Maaseik aan de haal met de Corsair 30. Dit populaire model wordt weliswaar al langer gebouwd, maar onderging onlangs een ruimte vergrotende update.
C30 Charcoal
Navenant
De Porsche onder de sportboten
Menig schipper draait zich om wanneer de Chris Craft Corsair 28 het toneel van de Maasplassen betreedt. Het negen meter lange sportvaartuig doet alleen al hoofden draaien vanwege zijn dubbele motoren met in totaal 600 PK, waarmee hij met het grootste gemak op hoge snelheid door het water schiet. Maar er is meer.
Varen
Elegante vrijbuiter” Capri 25
Zet hem gerust in het illustere rijtje van legendarische bootmerken als het Italiaanse Riva en het Oostenrijkse Frauscher. Chris-Craft is tot op vandaag dé trots van de Amerikaanse botenbouw, een verhaal dat teruggaat tot 1874 en herinneringen oproept aan een tijdperk van luxueuze sjiek en elegantie. Wij mochten de Limburgse Heerenlaak op met de Chris-Craft Capri 25, een gloednieuw model dat dit jaar werd gelanceerd.
Navenant
Op de Maas met Launch 32
De sportwagen onder de boten, zo bejubelt kenner Antoine Boon de Chris Craft Launch 32 die hij richting de Maasplassen navigeert. Andere waterrecreanten kijken bewonderend wanneer het luxe vaartuig jachthaven De Heerenlaak verlaat en het ruime sop kiest. Als de twee motoren zich inspannen en de 10,4 meter lange gigant uit het water tillen, is de beleving aan boord compleet.
Nautica
"Tijdloos" Corsair 25
Het mythische merk Chris*Craft nam haar succesmodel, de Corsair 25 uitvoerig onder de loep en komt met een dusdanig vernieuwde versie uit, dat het bijna een noviteit is.
Sterck
Waterpret voor gevorderden
Dit is de Pors… - euh- de Mercedes SLS onder de sportboten: een soort luxecoupé die als een pijl kan wegschieten”, zo stelt importeur Antoine Boon met een knipoog zijn Chris Craft Launch 32 voor aan Marc Raedschelders van Mercedes-Benz Groep JAM. We zijn aan de Maaseikse grindplassen, in de jachthaven Heerenlaak voor een zonnig middagje op het water. Raedschelders kent de streek hier door en door. Hij vaart en waterskiet al sinds zijn kindertijd. De ideale man om deze exclusieve sportboot te testen.