Chris Craft
Oorsprong: Verenigde Staten Website: http://www.chriscraft.com

Op het water of op het dek, niets anders ziet – of voelt – als een Chris-Craft. De boten worden al 146 jaar op één manier gebouwd: met de hand. Uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit, elk detail dat u ziet en aanraakt is ontworpen en vervaardigd van de hoogste kwaliteit en afgewerkt met grootse zorgvuldigheid.

Columbus Smith bouwde zijn eerste houten boot in 1874 en de boot werd speciaal ontworpen voor de eendenjacht. Hij had de natuurlijke gave om met hout te werken. Samen met zijn broer bouwde hij verschillende boten met groot succes.
Al snel werd bekend dat hun boten van uitzonderlijke kwaliteit waren en de legende werd geboren. Naarmate hun reputatie groeide, groeide hun interesse in raceboten. De runabouts zijn geboren en Smith’s zoon Jay nam deel aan bootraces en won vele races en brak vele snelheidsrecords met zijn Chris Crafts.

In 1884 begonnen de gebroeders Smith met de serieproductie.

Nieuw onmiddelijk beschikbaar
Chris CraftLaunch 25GT
272.500
Chris CraftLaunch 27
273.500
Modellen overzicht

De nieuwe modellen bevatten de elementen die men verwacht van werelds bekendste boten merk. Als eerste zie je dat de elegance en styling van vroegere jaren weer helemaal terug is, die toen het merk Chris Craft tot een Amerikaanse Legende heeft gemaakt. De nieuwe boten hebben de klassieke look met het comfortabele en toch sportieve design van een boot uit de 21e eeuw. De modellen zijn voorzien van de nieuwste technieken en afgewerkt met teakhout en inox 316, waardoor het accent op stijl, kracht, en de nostalgie naar voren komt. Het is een boot waarmee je kunt flaneren en gezien wil worden. Door zijn diepe V romp heeft de boot ook sublieme vaareigenschappen. Een belangrijk punt zijn de materialen die gebruikt worden bij de bouw van een Chris Craft. Het zijn allemaal hoogwaardige kwaliteits materialen die de duurzaamheid ten goede komen.